Monday, March 4, 2013

Cik Bum Bum Bam

Ehem, Ehem..

 TerTest, test, test..

Kicap nak Kicap ?

Kicap nak Kicap ?

# Ha ha ha. Kicap nak kicap ? 0ke fine ! Kalau korang tak ingat dial0g tuh, mari sini cheq habaq mai kat hampa.. Tue dialog dalam Mega Maharajalawak lah.. Kumpulan Jambu.. Kihkihkih.. Kenapa ? Ya, kenapa ye dalam banyak-banyak kenapa aku pilih yang ni ? Sebab, kawan aku kat twitter dia guna Kicap nak Kicap ? Tiap kali twitt je mesty akan di retweet Kicap nak Kicap ? Rasa berapi je kalau di retweet cm tuh.. Tapi aku balas balik.. Haha.. Tapi tu bukan t0pik utamanya, cuma pembuka pada entry hari ini.. Senyuummmm. :D


# P.U.T.E.R.I #

 Rumah aku buat masa sekarang ada empat ekor kucing.. Yang suka buat palatau dalam rumah B0o.. kihkihkih.. 0ke sekarang ni aku taknak cerita pasal B0o dan yang lain.. Aku nak bagi tau kat korang, yang aku baru je beli baju baru untuk Puteri,, Ha ha ha.. 0ke fine, fine ! Aku tau tak lawak mana pun kan ? 

Pheww, 0ke apa yang aku tengah buat sekarang, orang gila lain pulak whatapp aku.. *abaikan*

Beli baju ni time aku kuar dengan Shida.. Saja menggatal perabih duit kat kucing-kucing aku.. Itu lebih baik aku rasa dari beli barang yang entah hape-hape kot..

So far, dia selesa jugak lah dengan baju ni.. At first, gaya Puteri jalan pun lain macam.. Mahu ke tak nya terguling-guling aku gelak kan dia.. Then, beberapa hari pas tuh dah macam catwalk pulak dia buat..

Macam-macam perangai.. Tapi takpa, tenang !

0ke, nak sambung ber Whatapp

Selamat Malam 





4 comments:

Hans said...

toyu ada toyu?
hahaha..tau tak toyu tu apa?

Hans said...

bila mau update entry baru nih?

coretan lia iqmalia said...

sabar lah.. haha.. tengah bz skang nieh

Ania said...

Blognya keren! Apa Anda mau mengembangkan dan mempromosikan blognya lagi? Kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya. Kami tidak terhapus filenya dengan waktu batas. Coba servis kami tanpa registrasi:)