Sunday, May 1, 2011

Buddy

Bosan lah on9 memalam cm nie..? Tapi malam ker..? 00.40.. Yup..! Mate segar bugar lagi.. Menunggu fon untuk berdering.. Tak jugak menjerit-jerit.. oke! Tak perlu nk merepek bagai.. Nanti korang bosan plak mau membace.. 


Buddy..! korang msty ade BFF korang sniri.. Tak kisah laa laki/pmpn, msty rapat dengan someone yang kire boleh kongsi gembira,masalah,gelak guling-guling, nanges smpai basah-basah bantal..! Semua nye suka duka kehidupan... Even ke mane pon kite bertape hijrah, ada kala nye kite akan compare prangai mereka dengan BFF kite.. 


Kali nie aku cerite, BFF aku LYYN..! Yup3..! Since kitorang sekolah rendah lagik.. Macam-macam ktorang share..Tak jugak kami, mak ayah kami pon rapat.. Tapi sayang,Allah lebih sayang kan mak Lyyn..Al-fatihah..


Ehh,tamo sedeyh2 dah.. Kite yang bernafas perlu terus kan hidup sebagai khalifah di muka bumi Allah nie.. 


Pesanan kepada BFF t'sayang : 


1. Jangan lupe kan aku yer Lyyn..!


2. Cepat-cepat laa resign,ley cepat kite jumpe...


3. Aku harap ko berjaya,bahagia dunia mahupun akhirat.. 


4. Tak sia-sia kesabaran ko sebelum nie... Berbaloi... 






Nota Debit : Bila Allah cepat makbulkan Doamu, Maka DIA Menyayangimu,
Bila DIA Lambat Makbulkan doamu, Maka DIA Ingin Mengujimu,
Bila DIA Tidak Makbulkan Doamu, Maka Dia Merancang Sesuatu Yang lebih Baik untukmu

Sayang kamu sangat2..!



2 comments:

Nizam said...

nizam pun ada bff but dia dah putuskan hubungan kitorang dengan alasan yg bagi nizam tak masuk akal..
apa-apa pun nizam doakan dia bahagia selalu....

Corat-coret said...

haa ade pulak cam tuh yer...takpe laa nizam,kita doa kan same-same agr sume nye baik-baik belake...