Sunday, May 1, 2011

Tirai Mei 2011


Alhamdulillah... Cuaca yang dari pagi sampai ke tengah hari panas terik, kini bumi Allah ini dilimpahi air hujan yang lebat sekali... Dapat jugak rasa nye menyejukkan badan.. [tengah makan tadi berpeluh-pelu].. Serious tak tipu..!


Nak di buktikan lagi..? Kucing-kucing aku, si Puteri dan Kiki yang jadi saksi..! Mula pagi tadi, landing baek punye atas boot kete... Agak nye tunggu papa balik dari beli barang.. Masuk rumah, Puteri n Kiki sambung tidur [mmg pas subuh dorang tido balek] atas katil.. Tak lame pas aku mop lantai, dorang tidur atas LANTAI... Yer memang cam nie kalo cuace panas sangat.. See..! kucing pun banyak songeh..


Hari nie 1 May.. pejam celik-pejam celik dah masuk bulan nie, dan boleh dikatakan pertengahan tahun laa kan.... Macam-macam berlaku kan pada hari nie.. Cz arinie adalah cuti wat sume para pekerja.. Ade yang balik kampung, ada yang habiskan masa dengan kawan-kawan.. Actually, patut nye aku kuar ngan someone special gatai betoi tapi tergendala...! 0uh tak mengape laa even hati hancur berkecai.... 

SELAMAT MENYAMBUT HARI BURUH



2 comments:

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

selamat hari buruh!..

jangan lupa beli minyak cap buruh =D

Corat-coret said...

haha! mesty punyer...