Sunday, February 27, 2011

Sketsa Final Exam

Makin lame, Makin dekat,
Makin tak mau, Makin die datang,
Makin Takot, Makin Stress....

Hahaha..

Gelabah weyh... Es0k bermula lah sketsa aku bersama mata pena ku... Kami kembali aktif...! Es0k mukadimah dengan English For Business...!




Kemudian diikuti dengan subjek Malaysian Taxation and Auditing...!

Huwaa...!

Pimple tak yah cakap la, makin kita aktif study, makin tue laa die aktif tumbuh...

Carry mark ade yang tinggi ade yang sedang2 ade yang cket n cukup2 makan...

Sabo jelaa... haha..

Dengan ini, aku nak bagi ucapan kt k0rang... Ehem2.. :

" Aku Zaidatul Iqmalia ingin meminta maaf kat k0rang kawan2 yang tkasar bahase ngan k0rang, gurau yang lebih2 kasar n so on yg ley wt kan k0rang t0uching...Aku d0a kan moge Allah lapangkan dada kite untuk jawab soalan, n lapangkan dada kite untuk menjawab soalan...Ape2 pun mintak maaf dulu kat mama n papa kita yer...Nway gudluck guys...! kenangan kita akn semat lam ati ku selamanya...! "








2 comments:

farid fizi said...

hahaa...gud luck ok... btw ayat power btol..tidak boleh diluahkan dgn kata2 tp boleh diluahkan dgn blog..hehe..:P

Corat-coret said...

hahhaa...sabo jela....tue jek mampu...