Saturday, April 9, 2011

Kucing minum susu Anmum....?

What the......???

Haha...
Oke sekarang aku nak citer yang salah sekor dari kucing aku tengah bunting
Gelabah cket cz neh first time aku ade kucing yang bunting
Macam-macam aku bagi die makan
Tak mau kandungan die terjejas..!
Hahaha.. Sengal ape doe ko Lia...
Fikir punya fikir terdetik di kepale cm nak beli kan die susu emak mengandung    ANMUM
Yeahhh!!
Mati laa aku kalau mama aku tau nie...
Tapi aku xtau minuman ape yang sesuai untuk dorang...
hahaha

(tgah gelak giler2 ngan entry yg ak wt petang neh...hahhaa)

WAJARKAH BAGI KIKI MINUM ANMUM.....?????



 Adakah wajar susu nie menjadi mangsa...??



Nie laa Kiki... Neh mase die kecik....



Abez kucing aku jadi mangsa aku...hahaha





2 comments:

diniefitri Al-fit said...

bagi anmum,jangan kuar anak orang sudah...hahaha

Corat-coret said...

haha...akan aku pastikan tak jadi cm tuh...