Sunday, July 19, 2009

ujung minggu yg agk bosan

haha..urm actually aku on9 skang neh kat masjid kolej aku..sesaje jek lepak cnie...lam mgu neh manyak gk mende jadi.

khamis ritue ader perasmian kt kolej aku..ader lah sultan azlan,pemaisuri bainun,nazrin n wife die tuanku zara...xtkcuali gk MB perak ktorg zambry...aku n da geng jd pnymbut dorg lah time kt foyer kolej. haha. nk dkt 2 jam kot ktorg tgu. xsampai2 jugek. huh! time tue ksbrn yg tgi je lah kn. 0uh0o xlupe gk insiden yg menyakitkan hati ktr0g. tp bg aku time tueh cm aku nk lari jek dari tugas yg d p'tggjwb kn ats sbb ati sakit n tinge cm nk rentung je dh ta0.

lam cluz costing lak ktorg kne cri bahan asgmnt. urm nk amik produk dari syrikat jepun. tp aku kebuntuan lah. aku chatting jp ngan adik aku kt ym,die kasi idea produk. Pen..!!! tp biler aku tny jename,ade ke kate tlpe. adoyai.

ouh no! aku tpkse pegy lah. per0t dh lapar.

2 comments:

jai.jezz ^.~ said...

tunku zara tu cantik kan..

leya said...

aah mmg chantek pon